onsdag 29 december 2010

Planeringen börjar på allvar

I nyårshelgen är vi bjudna till ett par i Linköping. Vi tänker då bo på "Frimis"  ett par nätter. Då har vi också sagt att vi ska få tid till att påbörja bröllopsplaneringen på allvar. Jag kommer att köra detta som ett projekt och lägga upp en plan med ansvariga och hållpunkter och sen ska vi planera in ett par till planeringstillfällen. Det blir liksom inte av annars, att vi tar oss tid och sätter oss ner. Jag älska i och för sig att planera men nu är det dags att vi börjar på det tillsammans.

Vi har börjat på vår låtlista som vi ska ha som dansmusik. Så mycket låtar det finns! Hur ska man kunna välja? Vi vill ha något för alla olika generationer. Vi har suttit hela kvällen tillsammans med min dotter och Peters äldsta och lyssna på Spotify. Båda två tycker att vi ska ha Spotify på festen. För oss är det viktigt att folk inte går i och micklar med spellistan. Vi kommer att ha tänkt igenom den så att den ska passa hela kvällen och de flesta gästerna.

2 kommentarer:

  1. För att hindra obehöriga från att sabba listan kan ni ha lösenordsskydd på datorn och sedan kanske ni kan utse en vän som sköter spellistan. Om det önskas en låt får sedan denne queue-a den låten, så att den spelas efter ordinare låtar.

    Bara en tanke i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Vi ska med köra på spotify, när vi skickade ut vår inbjudan skrev vi att vi gärna ville ha en låt av varje gäst som kommer spelas under kvällen.

    Men du för gärna ge några tips på vilka låtar som passar alla, eller kanske lägga ut er spellista :) Alla tips är välbehövliga.

    Läste en kommentar du fått om att lösenord skydda datorn, det var ett superförslag!

    SvaraRadera