tisdag 11 januari 2011

Fotograf och fotoplatser i Stockholm

Vi skulle ju ha gift oss i Linköping och hade planerat var utomhusfotona skulle tas. I händelse av regn tänkte vi fotografera på hotellet. Men nu blir det ju Stockholm istället och augusti istället för juli, vilket inte behöver betyda sämre väder men man vet ju aldrig. Lördagen den 21 augusti 2010 var det lite ruggigt ute. Jag kommer ihåg det för att vi skulle på en stor fest då. Man hade nog kunnat vara ut en kvart för vigseln men det var inte särskillt skönt. Så nu funderar vi var det kan finnas lämpliga fotoplatser.

Kungliga biblioteket i Humlegården

Allé i Humlegården
Vi har festlokalen ganska nära Humlegården så det är ett naturligt val. Men vi skulle också vilja kunna ta bilder under tak och jag funderar på om det kan finnas någon arkad i närheten, eller någon häftig lokal. Vi får väl åka runt och titta när det blir lite varmare.

Det positiva är att vi kunde behålla vår fotograf Katja Kircher, hon ställer upp och åker upp till Stockholm mot lite mer i ersättning. Det var skönt, vi tyckte att vi fick så bra kontakt med henne. ´Hon kommer att fota oss, vigseln och minglet efter vigseln.

1 kommentar:

  1. Ville bara säga att relativt nära humlegården har ni juh Östermalmshallarna som är enligt mig coolt och fint.. Fast det beror juh självklart på vad ni är ute efter.

    SvaraRadera